Aktuellt

Ledarskap inifrån och ut

Har fått förmånen att intervjua Carl Lindeborg i hans egen podd ”Stigfinnare” — om ledarskap, personlig utveckling, framtid, hållbarhet och meningsfullhet. Det blev ett långt, långsamt och reflekterande samtal om hans egen inspirerande resa och den tid vi lever i. Lyssna gärna!

Retreat för kropp och själ

Vill du ha något att se fram emot som stärker dig till både kropp och själ? I så fall ska du boka en vårretreat i Alicante 22-26/3.

 

Denna retreat innehåller allt man kan önska sig – egen tid, gemenskap, god mat, sol, bad, vandring, shopping, yoga, meditation och inte minst en kurs i personlig utveckling (med teman som att träna närvaro, stärka självkänslan och navigera från sin inre kompass).

 

Genom ett samarbete mellan Sofia Westling, som äger Casa Sofia Boutique Bed & Breakfast Crevillente i Alicante, och kursledaren Christel Dopping Sköld, som både är samtalsterapeut och yogalärare, kommer du att bli både ompysslad och påfylld under fyra dagar.

 

Vi satsar på det personliga och hemtrevliga, samtidigt exklusiva eftersom det bara finns plats för åtta personer. Pris för boende (det är delat rum så ta med dig din partner, kompis eller mamma) med halvpension, transfer, yoga och kurs är 7 000 kr/person. Tillkommer flyg (direktflyg Stockholm-Alicante med SAS eller Norwegian från 2 500 kr/person).

 

För mer information, kontakta Sofia: sofia@bhcasasofia.com

Hemsida: http://www.bhcasasofia.com

Vårretreat i Cevillente.png
christel.jpeg

Gå en kurs som hjälper dig att bearbeta och läka sorg

I januari 2018 blev jag certifierad handledare i sorgbearbetning och tar nu emot både enskilda individer och grupper i sorgbearbetning. Syftet är att bearbeta, förlösa smärta och läka sorg kopplad till olika förluster. Erfarenhet visar att det med bearbetningen är möjligt att försonas med det förflutna och känna frid. Ett annat resultat är att man får en öppnare relation till sig själv och andra samt att man får ny energi och livslust.

Läs mer om sorg här.

Gå en kurs som hjälper dig att leva livet fullt ut

Våren 2017 gick jag en gruppledarutbildning i den evidensbaserade metoden ACT – Acceptance and Commitment Therapy – som har visat sig ge mycket goda resultat när det handlar om att hantera stress och främja hälsa. Varmt välkommen att höra av dig för mer information kring en kurs som har potential att förändra livet i positiv riktning.

Gå en e-kurs och utveckla dig själv

Kontinuerligt startar jag e-kurser, både lärarledda och baserade på självstudier, i sex delar i TerapeutAkademins regi. Under rubriken ”Skapa bättre balans och mer livsglädje” får du enkla men effektiva redskap för att stärka självkänslan, kommunicera tydligare, hantera konflikter bättre, sätta realistiska mål, träna medveten närvaro, minska stress och fylla på med ny energi. Kursen innehåller teoriavsnitt, övningsuppgifter, reflektion i egen kursdagbok och diskussioner i ett digitalt klassrum.

Gå utbildningar och kurser på HumaNova

Sedan 2013 arbetar jag som lärare och handledare på HumaNova med både utbildnings- och läraransvar för flera klasser i personlig utveckling. Är du nyfiken på HumaNovas varierande och inspirerande utbud, läs mer här.