top of page

ELLE

om kärlek

ELLE

om tankens kraft

Studentmagasinet

intervju med regissören Jens Jonsson

Hälsa

om tangoterapi

SvD

intervju med fotografen Elisabeth Ohlson Wallin

Ord & mening

Jag har skrivit, redigerat och korrekturläst texter (från små notiser till stora reportage) för både dagstidning och magasin sedan 1992. Jag har också varit medförfattare/redaktör i produktionen av ett femtontal böcker sedan 2003.

 

Rösten som verktyg

Jag har arbetat med min röst som verktyg på både radio och TV sedan 1994. Utöver min erfarenhet som programledare, reporter och tekniker (”självkörare” på Radio Stockholm) har jag varit konferencier inför en José Carreras-konsert i Globen med 10 000 i publiken samt gjort intervjuer och radiosändningar från olika scener på stan.

 

Uppdragsgivare under åren:

Dagstidningar: DN, SvD, Östgöta-Correspondenten, Expressen

Magasin: Hälsa, MåBra, , ELLE, LevaPS! (Personlig utveckling & Psykologi), Laura, Svensk yoga, Yogaliv, Studentmagasinet, Chili och Piraya.

Radio/TV: Radio Stockholm, Radio RIX, Classic Radio, TV6

Böcker: bl.a. ”Guldburen” av Sanna Ehdin Anandala (Bladh by Bladh) som redaktör; ”Äntligen” av Gabriel Fors (Bladh by Bladh) som redaktör; ”AnsvarsFull” (Bladh by Bladh) som medförfattare till Camilla Kuylenstierna; "Tänk om – attitydspsykologi" av Fredric Bohm (TGIM) som redaktör; ”Bara kärlek” av Lennart Matikainen (Andersson Pocket) som redaktör; ”Rena relationer – fri från rädsla och skuld" av Lennart Matikainen (Forum) som redaktör; ”Våldtagen – men jag är fanimej inget offer” (Bokförlaget DN) som medförfattare till Caroline Willfox; ”Doppings styrkedroppar – hur du kan få livet att hänga ihop” (Ekerlids) som medförfattare till Annika Dopping.

 

Övrigt

Jag är även knuten till talarförmedlingarna Kvinnliga Talare, SAJ och Beautiful Business som moderator/föreläsare samt till TerapeutAkademin som kurshållare/föreläsare. Jag har också under åren blivit intervjuad som par- och relationsterapeut i bl.a. tidnigarna ELLE, MåBra, Amelia och Elle Decoration. Utöver det varit livscoach i MåBra och par- och relationsexpert i Expressen.

 

För Svenska Dagbladet har jag fått förmånen att intervjua ett flertal svenska profiler om deras passion i livet: Anders Borg, Rebecka Hemse, Elisabeth Ohlson Wallin, Marina Kereklidou, Johannes Bah Kunke, Mons Kallentoft och Elisabeth Massi Fritz.

Läs intervjuerna här: http://www.svd.se/av/christel-dopping

bottom of page