top of page

"Vi har varit tillsammans i mer än 20 år. Ett i vårt tycke välfungerande förhållande. Vi stod dock inför förändringar i livet där vi inte riktigt kunde mötas och förstå varandra. Efter 5 samtal hos Christel – som med sin värme, empati och klockrena analys kunde hjälpa oss att kommunicera med varandra på ett nytt sätt – har vårt förhållande fått ny glöd och ett djup som inte tidigare funnits där. Att ta hjälp av Christel även då äktenskapet inte var i kris har gjort vårt förhållande så mycket starkare!"

 

– Lena och Raymond

”Jag har gått i terapi hos Christel både individuellt och tillsammans med min son Daniel. Jag upplevde henne som varm och inkännande då jag har en stor sorg som jag bär på. Jag längtade verkligen till våra sessioner och då jag behövde träning i par- och relationsterapi var det ett självklart val att välja Christel som terapeut. Jag valde att gå med min son och det blev en mycket lyckad ”kombo”. Det hjälpte och gav mig insikter om hur vi hanterade vår gemensamma sorg på olika sätt. Det hjälpte oss att öppna upp och kommunicera om känslor m.m. igen. Jag kan varmt rekommendera Christel som individuell terapeut och som par- och relationsterapeut.”

 

– Ulla

"Jag träffade Christel för ett förutsättningslöst möte för lite drygt tre månader sedan och det som först slog mig var hennes förmåga att visa sitt genuina intresse för mig i sin yrkesroll redan när jag bokade vårt första möte och sedan följde en omedelbar känsla av trygghet i rummet när vi träffades. Nu, när ett par månader har gått, uppskattar jag henne inte bara för dessa egenskaper utan också för att jag kan växla mellan högt och lågt, skratt och gråt i våra samtal. Christel är mycket lyhörd för mina ibland snabba växlingar i sinnesstämning och tack vare detta har hon visat mig att det också går att ha roligt i terapin och arbetet med min personliga utveckling.”

 

– Isabel

”Christel har på några få samtal lyckats sätta fingret på och tydliggjort de delar i vår parrelation som varit väldigt tilltrasslade. Med hjälp av fantastisk vägledning, övningar och återkoppling har vi funnit ett sätt att kommunicera med varandra igen. Christel har ett stort hjärta och leder oss med värme och engagemang. Att hon dessutom har en stor portion humor är en extra bonus.”

 

– Peter och Victoria

"Vi har i flera perioder och under flera år gått hos Christel för parkonsultation. Hon har tagit med oss på resor i oss själva och i vår relation som vi aldrig kunnat nå utan hennes hjälp. På ett nyfiket, förstående och konkret sätt leder hon oss i samtalet. Låter oss inte smita undan ting som känns jobbiga och finns alltid där med stöttning och kreativa förslag på lösningar."

 

– Jenny & Peter

I egenskap av par- och relationsterapeut har jag blivit intervjuad av Vardagsfilosoferna Podcast om vad som gör en kärleksrelation lycklig, utvecklingsbar och varaktig. I samtalet med Marika Rennerfelt och Tina Peldán delar jag med mig av de "nycklar" som har visat sig öppna dörren till större närhet, mer djup och ökad glädje i förhållandet.

Lyssna gärna! 

”Efter en tuff skilsmässa fick jag kontakt med psykosyntesen och Christel. Det blev många sessioner med gråt, skratt, teckningar, musik och guidade meditationer där vi brottades med min otålighet. Det visade sig att arbetet gav frukt och att jag var redo att gå ut i livet för att hitta en ny relation efter två år. Upprymd av framstegen inom relationsområdet och nyfiken på vad psykosyntesen skulle kunna göra inom andra områden fortsatte jag mina sessioner, som mer övergick till coachning, hos Christel. Jag känner att min mentala verktygslåda har vuxit otroligt mycket på alla plan och att jag har fått en så mycket tydligare inre tyngdpunkt. Ett ovärderligt redskap och en ovärderlig insikt om sig själv. Tack Christel.”

 

– Sten

"Min terapi hos Christel har gett mig ny glöd i livet. Hon har hjälpt mig att tänka i nya mönster på ett konkret sätt vilket har höjt min självkänsla och därmed livskvalitet. Jag kan varmt rekommendera Christel som terapeut och kommer kontakta henne igen om jag stöter på patrull.”

 

– Emil 27 år "

”När jag vid vårt första möte hade berättat om mitt problemfyllda liv sa Christel: ’Det här ska vi fixa!’. Genast kände jag förtroende och sedan dess har hon varje gång med sitt harmoniska sätt förmedlat en otrolig positiv energi. Och inte minst har hon hjälpt mig att bli stark igen.”

 

– Charlotte

”Ända sedan 2007 har jag i perioder och med varierad frekvens gått i terapi hos Christel. Det är svårt att i ord beskriva hur mycket det gett mig men det är något jag aldrig skulle vilja vara utan. Det känns som den finaste gåvan till mig själv och jag hade tur som hittade Christel som hjälpt och hjälper mig hitta mig när jag går vilse i det som kallas livet. På ett medkännande, inkännande sätt lyssnar hon, ställer frågor, ger mig redskap att se och känna. Tack Christel för att du på ditt fina sätt hjälper mig att inte komma undan mig själv.”

 

– Ann-Catrin

”En terapisession hos Christel präglas av närvaro, värme och ett genuint engagemang.”

 

– Louise

00:00 / 01:04
bottom of page